Selecteer een pagina

Diensten

icon-KleefmanSchilders

Schilderwerk

Wonen moet genieten zijn, een juiste keuze voor uw schilderwerk zowel binnen- als buitenshuis is daarom enorm belangrijk. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Om een deel van uw woning of de hele woning een metamorfose te laten ondergaan is verf het aangewezen middel. Materiaalgebruik en vakmanschap is daarbij essentieel. Wij helpen u vanaf start tot einde met een glad en strak resultaat. Hierbij gebruiken wij niet alleen de beste producten maar ook de nieuwste materialen zoals schuurapparatuur met stofafzuiging.

icon-KleefmanSchilders

Glaszetter

Voor het steeds energiezuiniger willen wonen is goed glas essentieel. Wij kunnen uw woning voorzien van diverse soorten glas, zoals HR++, dubbel glas en isolerend glas. Kortom: van energiezuinig tot decoratief. Zo heeft u het hele jaar door een optimaal wooncomfort. Daarnaast leveren wij ook spiegels, enkel glas maar ook voor een glazen plaatje voor in de koelklas kunt u prima bij ons terecht. In de winkel hebben wij diverse glasstalen waaruit u kunt kiezen.

icon-KleefmanSchilders

WANDAFWERKING

Naast schilderwerk kent wandafwerking nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u een enkel muurtje of uw gehele woning voorzien van behang. Behangen is een vak apart. Hiervoor heeft uw geduld en ervaring nodig, dit hebben wij in huis. Naast diverse behangsoorten van klassiek tot design hebben wij ook verschillende soorten glasvliesdoek, ook wel scan genoemd. Na het aanbrengen hiervan wordt dit in zijn geheel voorzien van latex in de door u gewenste kleur. Deze wandafwerking is strak en scheur overbruggend.

icon-KleefmanSchilders

HOUTREPARATIE

Het op tijd herkennen en goed uit repareren van houtrot is heel belangrijk, nog belangrijker is het herkennen van de oorzaak. Hierin kunnen wij u als specialist helpen om dit verder te voorkomen. Met een houtrot reparatie of deelvervanging bespaart u handen vol geld en veel minder overlast dan het gehele kozijn vervangen. Bij twijfel, wacht niet langer maar bel ons voor advies.

icon-KleefmanSchilders

VERFSPUITEN

Voor een nog strakker en gladder uiterlijk kunnen wij de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand voorzien van latex met het gebruik van een airless verfspuit. Belangrijk is om te kijken of de ondergrond en ruimte geschikt is om hier gebruik van te kunnen maken.